TEKMOVANJE V PRESKAKOVANJU ZAPREK 2014

TEKMOVANJE V PRESKAKOVANJU ZAPREK 2014

 

Konjeniški klub Celje je tudi letos organiziral tekmovanje v preskakovanju zaprek, ki je potekalo na tekmovalnem prostoru Konjeniškega kluba Celje. Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pripomogli pri organizaciji tekmovanja. Zahvala gre tistim, ki ste pomagali pri postavljanju parkurja, fotografom, ki ste fotografirali tekmovalce in dogajanje ter tudi vsem, ki ste skrbeli, da tekmovalci, gledalci, navijači in vsi ostali niso bili lačni in žejni.

Prav tako gre zahvala tudi vsem našim sponzorjem, ki so omogočili tekmovanje:

ENGROTUŠ CELJE
FRIGOTRANSPORT PIŠEK & HSF CELJE
AC FRI-MOBIL CELJE
ZLATARNA CELJE
VIGRAD CELJE
RAZVOJNI CENTER INŽENIRINGI CELJE
PIVOVARNA LAŠKO
PIVOVARNA UNION
PEKARNA TEŽAK ZREČE
PEKARNA BUCO ŠENTJUR
VRTNARSTVO SIMON KRAŠOVEC ARCLIN

Tekmovanja v preskakovanju zaprek v najnižjih kategorijah so se nekateri tekmovalci našega kluba udeležili prvič in odlično opravili s parkurjem.

V kategoriji A2 (110 cm) pa so se pomerili tudi naši bolj izkušeni tekmovalci, in sicer Sara Žaberl Majcenovič, Saša Žilnik, Neža Jurko, Aleš Kučer in Urban Hrušovar. Med jahači z licenco A in L je Saša Žilnik zasedla 2. mesto, med jahači z licenco M in S je zmagal Urban Hrušovar, drugi pa je bil Aleš Kučer.

V obeh najvišjih L (120 cm) in Ma (130 cm) kategorijah tekmovalnega dne so se pomerili tudi tekmovalci našega konjeniškega kluba, in sicer Brina Sanda, Aleš Kučer, Urša Pišek in Nives Ošlak. Čestitke Urši Pišek za 3. mesto v kategoriji L med jahači z licenco S. Med jahači z licenco L in M pa je 2. mesto osvojila Nives Ošlak.

Konjeniški klub Celje je posebno nagrado Zlatarne Celje podelil tudi najboljši tekmovalki turnirja Luciji Kržišnik ter najboljšemu tekmovalcu turnirja Andreju Kučerju.

Upamo, da se naslednje leto vidimo v vsaj takšnem ali večjem številu.

V fotografski objektiv ujeti trenutki s tekmovanja.

Deja Kučer